Barion Pixel

Gyakori kérdések az órával és a részvétellel kapcsolatban

Mikor vannak az edzések?

Jelenleg hétfőn és szerdán 19:00 és pénteken 8:35 órás kezdéssel. Minden alkalom 60 - 70 perces. A foglalórendszerben nyomon tudod követni, hányan foglaltak az órára.

Milyen jellegűek az edzések?

Az edzéseken funkcionális szemléletű intervall típusú edzésmódszert használok. A METCONHIIT VIIT és TABATA edzésmódszerek keveréke adja a RITMUS tréninget.Ezek az edzések szabadtestsúlyos gyakorlatokra épülnek. Nagy hangsúlyt fektetek a bemelegítésre és levezetésre. Az óra intenzív részében előre összeállított specifikus gyakorlatsorokat rövid pihenőidővel váltogatunk. A cél maximumra vinni az energiafelhasználást és fokozni az anyagcserét edzés alatt és után egyaránt. 

Az EDZÉSMÓD menüpont alatt többet megtudhatsz.

A csoportok szét vannak választva szintekre?

A csoportok vegyesek, szinttől és teljesítménytől függetlenek. Miért? Mert az órákon maximum csak 21 fő vehet részt, ezért külön csapatokra tudlak bontani benneteket.

Be kellene szereznem bármilyen eszközt az órákra?

Eszközökre nincs szükségünk. Többnyire saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk. Természetesen, ha valaki nehezíteni akar, használhat kiegészítőt az ajánlot instrukciókkal, amiket tőlem kap.

Hol tartod az órákat?

Zoom-on tartjuk az órákat, mivel egy nagyon stabil és bevált eszköz. Könnyen elérhető bárki számára és a használata is nagyon egyszerű.

Meddig tart az óra?

Az edzések egy órásak. Összesen 20 percet szánunk a bemelegítésre és a levezetésre, mivel nagy hangsúly van ezeken. Az intenzív szakasz 40 perc.

Milyen technikai feltételei vannak a részvételnek?

Egyetlen egy eszközre van szükséged az online edzésekhez, egy laptop-ra, tabletre vagy bármilyen más eszközre, amelyről követni tudod az edzéseket. Hogy mit választasz, rád van bízva. Természetesen, minél nagyobb kijelzővel rendelkező eszközről tudsz nézni, annál többet látsz belőlem és a gyakorlatból.
Kell még egy viszonylag stabil internet-, wifi kapcsolat.

Hogyan tudom összekapcsolni a laptopot a tv-vel?

Egy HDMI-kábel segítségével könnyedén összekötheted a laptopot a TV-vel. A kábel megfelelő végét csatlakoztasd először a laptopoddal, majd keresd meg a TV HDMI-kimenetelét és helyezd bele a kábel másik végét. Automatikusan létrejön a kapcsolat.

Hogyan tudom ellenőrízni, hogy elég stabil az internetkapcsolat.

A legtöbb internetszolgáltató honlapján van lehetőség lemérni az internet sebességét, ahol kiértékelést is kapunk róla (vodafone, digi, telecom stb.). A google keresőn keresztül találhatsz több szélessávú internet sebességmérő oldalt is.
https://www.speedmeter.hu/
http://www.szelessavindex.hu

Használhatok Bluetooth fülhallgatót?

Igen, mindaddig, amíg a Bluetooth eszköz kompatibilis az általad használt számítógéppel vagy mobileszközzel.

Feltétlenül szükséges webkamera ahhoz, hogy csatlakozzak a Zoom-hoz?

Noha nem szükséges webkamera ahhoz, hogy csatlakozz a Zoom órákhoz, viszont ebben az esetben nem tudsz videót mutatni magadról és ezt a legnagyobb hibának tartom. Nem tudlak korrigálni és instrukciókat adni, pedig ez az egyik fő előnye ezeknek az óráknak és részben ebben rejlik a titok a fejlődésedhez.

Feltétlenül bérletet kell vásárolnom ahhoz, hogy résztvegyek egy órán?

Természetesen nem. Foglalhatsz helyet egy egyszeri alkalomra is. Ezt ezen a linken meg is teheted.

Noha hosszútávon egyértelműen megéri bérletet (edzésprogramot) vásárolnod, mert kedvezőbb feltételek mellett edzhetsz és számos előnnyel is jár. Ezekről tájékozódhatsz a TAGSÁG oldalon. 

Lesz, aki segít nekem technikai kérdésben?

Igen. Éppen ezért fontos, hogy minimum 10 perccel mindenki csatlakozzon be az órára, hogy ha valakinél technikai hiba lép fel, megoldjuk még kezdés előtt. 

Gyakori kérdések a fizetéssel és a tagsággal kapcsolatban

Hogyan történik a bérletvásárlás és milyen előnyökkel jár?

Örülök, hogy a bérletvásárláson töröd a fejed, mert így nem csak egy edzéshez jutsz hozzá, hanem attól jóval többhöz.

 

 • Kezdés előtt kapsz tőlem egy instrukciós videót, amelyben bemutatom lépésről-lépésre a gyakran alkalmazott mozdulatokat. Ez fontos ahhoz, hogy az órák gyakorlatai ismertek legyenek a számodra és tudd, mire kell figyelned a végrehajtásuk során.
  Ezáltal kisebb lesz a sérülésveszély, tudod növelni a gyakorlatok hatékonyságát és nem érzed olyan elveszettnek magad az első pár alkalommal.
 • Belépést kapsz a facebook zárt csoportomba, ahol komplex támogatást kapsz a fejlődésedhez, eredményességedhez.
 • Állapotfelmérést végzek még a legelső óra előtt, hogy a tréningen személyre szabott figyelmet, gyakorlatokat kapj.
 • Nem utolsó sorban kedvezményesebb áron jutsz hozzá a tréningekhez egy több alkalmas bérlet megvásárlásával.
Milyen fizetési módok vannak?

Alapvetően 2 fizetési lehetőség szerepel az oldalon.

 • Átutalásos fizetés
 • Online bankkártyás fizetés

Az átutalásos opcióval emailben kiállítok neked egy díjbekérőt, amelynek segítségével tudod elutalni a program vagy bármilyen más szolgáltatásom díját. (Lehetőség van revolut kártyával is fizetni.)
Fontos: az edzések akkor kezdődnek, valamint egy a lefoglalt találkozó akkor kerül elfogadásra, amikor az adott szolgáltatás díja beérkezik a számlára.

Az online bankkártyás fizetés előnye a vásárlás gyorsabb és egyszerűbb folyamata. A Barion szolgáltató megbizható felületén keresztül tudsz bankkártyával fizetni a bankkártya szám, a kártyán szereplő név és a kártyán szereplő három számjegyű kód megadásával.

Mi történik fizetés után?

Fizetést követően kapsz egy emailt a rendelésed visszaigazolásáról és egy másikat a további teendőkről. A további teendők tartalmazni fogják a Zoom-os becsatlakozás technikai feltételeit, praktikákat a magas szintű online edzések és konzultációk élményéhez. Információt kapsz az online edzések részvételéről, működési elvéről, az időpontokról, azok átütemezéséről. Fontos, hogy mindenről kapsz értesítést, legyél nyugodt, de kérdés, bizonytalanság esetén bármikor felveheted velem a kapcsolatot.

Az ELKÖTELEZETT bérletet választanám. Hogyan zajlik az előfizetéses rendszer?

Az előfizetéses rendszernek a lényege, hogy nem kell hónapról honapra újra neki állnod megrendelni az edzésprogramot, hanem minden hónapban kapsz egy email a meghosszabbítás linkjével, amely egy kattintás csupán.

Az előfizetéses rendszeren belül hihetetlenül kedvezményesen juthatsz hozzá az órákhoz néhány extrával összefűzve, ami nem található meg más edzésprogramoknál. Éppen ezért ezt a lehetőséget azoknak adom, akik tényleg hajlanóak elköteleződni a sport és az életmódváltást iránt.

Mit jelent ez az elköteleződés?

Ennek a csomagnak van egy csatlakozási díja, ami az ELKÖTELEZETT I. esetén 60 000Ft, az ELKÖTELEZETT II. esetén 86 400Ft. Ez az egyszeri díj lefedi az első 3 hónapot. Ezalatt az idő alatt nincs más díjbekérő, három hónapig zavartalanul edzhetsz velem. A 4. hónaptól kezdődően minden hónapban  kiküldök e-mailben egy linken, amin keresztül meghosszabbíthatod a programot a következő időszakra (egy hónapra). Az I. esetén ez 20 000Ft, a II- esetén pedig 28 800Ft havonta. Ettől az időszaktól kezdődően bármikor le is mondhatod a programot.

Az extra szolgáltatás, amit megtalálsz ebben a csomagban, az a rendszeres mérföldkő-beszélgetés, amit minden hónapban megtartunk. Szeretném, ha ezt az elköteleződést élveznéd és valóban hasznos lenne a számodra.
Miről szólnak ezek a beszélgetések? Segítek a célkitűzésekben, a fejlődésed gátjának feltárásában és megoldásokat keresünk. Tulajdonképpen bármiről beszélhetünk, amit te fontosnak érzel.

Először kipróbálnék egy órát. Egy alkalmas bérletet is vehetek?

Természetesen igen. Ha kétséged van az órák hatékonyságát vagy működését illetően vagy csak nem szeretnéd még elkötelezni magad, akkor különösen ajánlom az egyszeri részvételt. Ennek az ára 3600 Ft. Nincs elköteleződés, akkor jössz, amikor te akarsz. A FOGLALJ MOST menüpont alatt könnyedés lefoglahatod a helyed.

Milyen garanciát kapok a vásárlást követően?

Azoknak, akik először járnak az oldalamon és még inkább azoknak, akik még csak most ismerkednek az online edzések, meetingek világával, mindig azt szoktam javasolni, hogy először próbáljon ki egy alkalmat. Ugyanis az érdeklődő tapasztalatot tud gyűjteni és képes mérlegelni, hogy belevágjon-e egy hosszabb programba.

Ha valaki még soha nem vett részt online előadáson, meetingen, ne vágjon bele rögtön egy több alkalmas edzésprogramba.

Ha valakinek még nincsenek tapasztalatai az online edzést illetően, ne vágjon bele egy több alkalmas edzésprogramba.

Gyere el egy alkalomra, hogy először szemlélődj. Ha tetszik, akkor mindenképp ajánlom valamelyik edzésprogramomat, mert olcsóbb és hatékonyabb így a tréning.

Mi a különbség egészen pontosan a bérletek között?

A bérletek, edzésprogramok között a fő különbség az alkalmak száma.

Az első három program alapvetően 4 hétig tart.

 • A BEMELEGÍTŐ (WARM-UP) lényege benne van a nevében. Bemelegítésre való. Ha már rég nem "mozdulsz meg", nem sportolsz, nem tornázol, akkor javaslom ezt a programot.
  Hetente 1 alkalommal van edzés 4 héten keresztül.
 • A HALADÓ (PROGRESSIVE) program során már hetente 2 alkalommal vannak órák 4 héten keresztül. Ez lehet a következő szint azoknak, akik a Warm-up programmal kezdtek, de ezt a programot szoktam javasolni azoknak is, akiknek nagyon kevés idejük van.
 • Az ELSZÁNT, azaz az I'M CHANGING program lényege, hogy magasabb intenzításon nagyobb fejlődést lehet elérni. Hetente 3 alkalommal  edzünk 4 hétig. Ezen a szinten lehet igazán látványos eredményt elérni. Azoknak ajánlom, akik komolyan elhatározták magukat a változásra.

A következő két program előfizetéses rendszeren belül valósul meg. Mit jelent ez?
Van egy csatlakozási díj, amelyet egyösszegben kell megfizetni és ez 3 hónapot fed le. Ezalatt az idő alatt nincs más díjbekérő, három hónapig zavartalanul edzhetsz velem. A 4. hónaptól kezdődően minden hónapban kiküldök e-mailben egy linken, amin keresztül meghosszabbíthatod a programot a következő időszakra (egy hónapra). A 4. hónaptól ezt bármikor lemondhatod. 

 • Az első az ELKÖTELEZETT I, ebben hetente 2 alkalommal mozgunk, 
 • a második az ELKÖTELEZETT II, ahol hetente 3 alkalommal edzünk.

Amiért megéri az ELKÖTELEZETT programok közül választani az az, hogy egy alkalomra lebontva a legkedvezményesebb áron látogathatod az órákat és ingyenes mérföldkő-beszélgetések vannak minden hónapban.