Barion Pixel

Lendülj Ritmusba online 

Most végre elérhető közelségben az egyik leghatékonyabb edzésforma. Interaktív. Edzés. ÉLŐ.

Ritmus programmal járó előnyök

Közepesen Intenzív intervall edzések maximum 18 fős csoportokban. Gyakorlatilag a személyes figyelem itt nem kérdés. 

Z

Személyes figyelem

Ezek az órák valóban interaktívak. Nálam a személyes figyelem garantált. Az edzések alatt folyamatosan segítelek, kijavítalak és motivállak .

"Hogyan csináld jól" bemutató

Elmagyarázom és bemutatom a gyakorlatok helyes végrehajtását, hogy magabiztosan gyere az órákra.

w

Mérföldkő-beszélgetések

Havonta egyszer tartunk egy meetinget, ahol átbeszéljük az addigi eredményeidet és a jövőbeli céljaidat. Személyre szabott szakmai tanácsokkal segítelek.

Zárt közösség

Aktív tagja leszel a Facebook zárt közösségünknek, ahol megosztjuk egymás között tapasztalatainkat, nehézségeinket, segítve téged a céljaid elérésében.

Egyszerű becsatlakozás

Zoom-on keresztül egyszerűvé tesszük a becsatlakozást. Neked nem lesz más dolgod, csak a laptopodat bekészíteni és ritmusba lendülni.

l

Kliensinterjú

Az első óra előtt egy teszt kitöltésére invitállak, majd résztvehetsz egy 30′ interjún, amely segít megérteni jelenlegi állapotodat, céljaidat és elvárásaidat. 

Edzésprogramok

30 napos elköteleződés

Az edzés alapára 2 800-3 200 Ft/alkalom

rávezető program

Bemelegítő csomag

28 300ft helyett

12 800ft

N

4 alkalom

N

Heti 1 élő online edzés (1x60perc)

N

4 hétig érvényes

N

Maximum 18 fő

N

Zárt facebook közösség

Ajándék Bónuszok 15 500ft értékben:

l

"Hogyan csináld jól" konzultáció-felmérés 6.000ft

Mérföldkő-beszélgetések 3.000ft

9 útmutató tipp edzéshez E-book 2.500 Ft

Élő online edzések felvételei 4.000ft

Feltétel:
A program egyösszegű megfizetése

haladó program

Önbizalom csomag

48 500ft helyett

24 000ft

N

8 alkalom

N

Heti 2 élő online edzés (2x60 perc)

N

5 hétig érvényes

N

Maximum 18 fő

N

Zárt facebook közösség

Ajándék Bónuszok 24 500ft értékben:

l

"Hogyan csináld jól" konzultáció-felmérés 6.000ft

Mérföldkő-beszélgetések 3.000ft

9 útmutató tipp edzéshez E-book 2.500 Ft

Étkezési kalauz E-book 2.500 Ft

Választható edzés eszköz: mini band vagy soft ball 2.500ft

Élő online edzések felvételei 8.000ft

Feltétel:

A program egyösszegű megfizetés

 elszánt program

Átformáló csomag

64 600ft helyett

33 600ft

N

12 alkalom

N

Heti 3 élő online edzés (3x60perc)

N

6 hétig érvényes

N

Maximum 18 fő

N

Zárt facebook közösség

Ajándék Bónuszok 31 000ft értékben:

l

"Hogyan csináld jól" konzultáció-felmérés 6.000ft

Mérföldkő-beszélgetések 3.000ft

9 útmutató tipp edzéshez E-book 2.500 Ft

Étkezési kalauz E-book 2.500 Ft

Két darab edzés eszköz: mini band és soft ball 5.000ft

Élő online edzések felvételei 12.000ft

Feltétel:

A program egyösszegű megfizetés

Változatos, komplex, hatékony

Rita edzései tökéletesen illeszkednek az elvárásaimhoz. Változatos, komplex, hatékony. Ha rendszeresen járok, az pozitívan hat a közérzetemre, teljesítményem jobb más sportokban és a fizikai munkát is jobban bírom erővel és ízületekkel. Rita szakmailag felkészült, figyel az edzettekre, pontos és mindig jó hangulatú, változatos edzést tart.

Kampos Bence

Elvonási tüneteim vannak, ha kimarad.

A járvány óta online folytatom az edzéseket. Őszíntén, nem érzem az edzőterem hiányát. Imádom Rita precízen, tudatosan összerakott edzéstervét. Kívül-belül érzem a változást magamon. Ráadásul így közel az 50-hez mások is felfigyelnek erre a változásra.

Barta Judit

A karantén ideje alatt a nap fénypontja volt az edzés

Szeretem, hogy feszegetem a határaimat, megerősödtem és egyre jobb az állóképességem, a kondim. Segített kimászni a depiből és külön élmény volt, hogy Ritánál egyszerre edzettem Anyukámmal és a Lányommal, úgy hogy mindhárom generáció élvezte! Nagyon várom mindig az edzéseket.

Erdős Anett
1 2 3 4
Még több visszajelzés

Gyakori kérdések a fizetéssel és a tagsággal kapcsolatban

Hogyan történik a bérletvásárlás és milyen előnyökkel jár?

Örülök, hogy a bérletvásárláson töröd a fejed, mert így nem csak egy edzéshez jutsz hozzá, hanem attól jóval többhöz.

 

 • Kezdés előtt kapsz tőlem egy instrukciós videót, amelyben bemutatom lépésről-lépésre a gyakran alkalmazott mozdulatokat. Ez fontos ahhoz, hogy az órák gyakorlatai ismertek legyenek a számodra és tudd, mire kell figyelned a végrehajtásuk során.
  Ezáltal kisebb lesz a sérülésveszély, tudod növelni a gyakorlatok hatékonyságát és nem érzed olyan elveszettnek magad az első pár alkalommal.
 • Belépést kapsz a facebook zárt csoportomba, ahol komplex támogatást kapsz a fejlődésedhez, eredményességedhez.
 • Állapotfelmérést végzek még a legelső óra előtt, hogy a tréningen személyre szabott figyelmet, gyakorlatokat kapj.
 • Nem utolsó sorban kedvezményesebb áron jutsz hozzá a tréningekhez egy több alkalmas bérlet megvásárlásával.
Milyen fizetési módok vannak?

Alapvetően 2 fizetési lehetőség szerepel az oldalon.

 • Átutalásos fizetés
 • Online bankkártyás fizetés

Az átutalásos opcióval emailben kiállítok neked egy díjbekérőt, amelynek segítségével tudod elutalni a program vagy bármilyen más szolgáltatásom díját. (Lehetőség van revolut kártyával is fizetni.)
Fontos: az edzések akkor kezdődnek, valamint egy a lefoglalt találkozó akkor kerül elfogadásra, amikor az adott szolgáltatás díja beérkezik a számlára.

Az online bankkártyás fizetés előnye a vásárlás gyorsabb és egyszerűbb folyamata. A Barion szolgáltató megbizható felületén keresztül tudsz bankkártyával fizetni a bankkártya szám, a kártyán szereplő név és a kártyán szereplő három számjegyű kód megadásával.

Mi történik fizetés után?

Fizetést követően kapsz egy emailt a rendelésed visszaigazolásáról és egy másikat a további teendőkről. A további teendők tartalmazni fogják a Zoom-os becsatlakozás technikai feltételeit, praktikákat a magas szintű online edzések és konzultációk élményéhez. Információt kapsz az online edzések részvételéről, működési elvéről, az időpontokról, azok átütemezéséről. Fontos, hogy mindenről kapsz értesítést, legyél nyugodt, de kérdés, bizonytalanság esetén bármikor felveheted velem a kapcsolatot.

Az ELKÖTELEZETT bérletet választanám. Hogyan zajlik az előfizetéses rendszer?

Az előfizetéses rendszernek a lényege, hogy nem kell hónapról honapra újra neki állnod megrendelni az edzésprogramot, hanem minden hónapban kapsz egy email a meghosszabbítás linkjével, amely egy kattintás csupán.

Az előfizetéses rendszeren belül hihetetlenül kedvezményesen juthatsz hozzá az órákhoz néhány extrával összefűzve, ami nem található meg más edzésprogramoknál. Éppen ezért ezt a lehetőséget azoknak adom, akik tényleg hajlanóak elköteleződni a sport és az életmódváltást iránt.

Mit jelent ez az elköteleződés?

Ennek a csomagnak van egy csatlakozási díja, ami az ELKÖTELEZETT I. esetén 60 000Ft, az ELKÖTELEZETT II. esetén 86 400Ft. Ez az egyszeri díj lefedi az első 3 hónapot. Ezalatt az idő alatt nincs más díjbekérő, három hónapig zavartalanul edzhetsz velem. A 4. hónaptól kezdődően minden hónapban  kiküldök e-mailben egy linken, amin keresztül meghosszabbíthatod a programot a következő időszakra (egy hónapra). Az I. esetén ez 20 000Ft, a II- esetén pedig 28 800Ft havonta. Ettől az időszaktól kezdődően bármikor le is mondhatod a programot.

Az extra szolgáltatás, amit megtalálsz ebben a csomagban, az a rendszeres mérföldkő-beszélgetés, amit minden hónapban megtartunk. Szeretném, ha ezt az elköteleződést élveznéd és valóban hasznos lenne a számodra.
Miről szólnak ezek a beszélgetések? Segítek a célkitűzésekben, a fejlődésed gátjának feltárásában és megoldásokat keresünk. Tulajdonképpen bármiről beszélhetünk, amit te fontosnak érzel.

Először kipróbálnék egy órát. Egy alkalmas bérletet is vehetek?

Természetesen igen. Ha kétséged van az órák hatékonyságát vagy működését illetően vagy csak nem szeretnéd még elkötelezni magad, akkor különösen ajánlom az egyszeri részvételt. Ennek az ára 3600 Ft. Nincs elköteleződés, akkor jössz, amikor te akarsz. A FOGLALJ MOST menüpont alatt könnyedés lefoglahatod a helyed.

Milyen garanciát kapok a vásárlást követően?

Azoknak, akik először járnak az oldalamon és még inkább azoknak, akik még csak most ismerkednek az online edzések, meetingek világával, mindig azt szoktam javasolni, hogy először próbáljon ki egy alkalmat. Ugyanis az érdeklődő tapasztalatot tud gyűjteni és képes mérlegelni, hogy belevágjon-e egy hosszabb programba.

Ha valaki még soha nem vett részt online előadáson, meetingen, ne vágjon bele rögtön egy több alkalmas edzésprogramba.

Ha valakinek még nincsenek tapasztalatai az online edzést illetően, ne vágjon bele egy több alkalmas edzésprogramba.

Gyere el egy alkalomra, hogy először szemlélődj. Ha tetszik, akkor mindenképp ajánlom valamelyik edzésprogramomat, mert olcsóbb és hatékonyabb így a tréning.

Mi a különbség egészen pontosan a bérletek között?

A bérletek, edzésprogramok között a fő különbség az alkalmak száma.

Az első három program alapvetően 4 hétig tart.

 • A BEMELEGÍTŐ (WARM-UP) lényege benne van a nevében. Bemelegítésre való. Ha már rég nem "mozdulsz meg", nem sportolsz, nem tornázol, akkor javaslom ezt a programot.
  Hetente 1 alkalommal van edzés 4 héten keresztül.
 • A HALADÓ (PROGRESSIVE) program során már hetente 2 alkalommal vannak órák 4 héten keresztül. Ez lehet a következő szint azoknak, akik a Warm-up programmal kezdtek, de ezt a programot szoktam javasolni azoknak is, akiknek nagyon kevés idejük van.
 • Az ELSZÁNT, azaz az I'M CHANGING program lényege, hogy magasabb intenzításon nagyobb fejlődést lehet elérni. Hetente 3 alkalommal  edzünk 4 hétig. Ezen a szinten lehet igazán látványos eredményt elérni. Azoknak ajánlom, akik komolyan elhatározták magukat a változásra.

A következő két program előfizetéses rendszeren belül valósul meg. Mit jelent ez?
Van egy csatlakozási díj, amelyet egyösszegben kell megfizetni és ez 3 hónapot fed le. Ezalatt az idő alatt nincs más díjbekérő, három hónapig zavartalanul edzhetsz velem. A 4. hónaptól kezdődően minden hónapban kiküldök e-mailben egy linken, amin keresztül meghosszabbíthatod a programot a következő időszakra (egy hónapra). A 4. hónaptól ezt bármikor lemondhatod. 

 • Az első az ELKÖTELEZETT I, ebben hetente 2 alkalommal mozgunk, 
 • a második az ELKÖTELEZETT II, ahol hetente 3 alkalommal edzünk.

Amiért megéri az ELKÖTELEZETT programok közül választani az az, hogy egy alkalomra lebontva a legkedvezményesebb áron látogathatod az órákat és ingyenes mérföldkő-beszélgetések vannak minden hónapban.