Barion Pixel

Első alkalommal vagy itt?

Mindent az online edzések menetéről,
egészen a regisztrációtól az online teremig

Csatlakozás az online edzésekhez
Első lépések:

1. Lépés

Tájékozódj a csomagajánlatokról és válaszd ki a kívánt programot a TAGSÁG oldalon. Ha tennél egy próbát mielőtt jobban elkötelezed magad, akkor foglalj csak egy alkalomra a FOGLALJ MOST menüpont alatt. Ezt többször is megteheted, ha neked így kényelmesebb.

2. Lépés

A tagság oldalon a csomag kiválasztása után átirányitásra kerülsz a edzésprogram részletesebb leírásához. Mielőtt rányomnál a vásárlás gombra, ki kell választanod azt vagy azokat az időpontokat, amelyeket látogatni fogsz a program során. Ezek az időpontok állandóak, nem változnak. A cél az, hogy kialakuljon a rendszeresség az edzettekben és megszokják, hogy a „hétfő este 18 óra az énidőm”.

Időpont kiválasztása a termékoldalon

3. Lépés

Ezt követően átirányításra kerülsz a fizetési oldalra, ahol néhány kötelező adat megadása után megrendelheted a választott edzésprogramot. A vásárlás regisztrációhoz kötött, ezért a fizetési oldalon létrehozhatsz egy jelszót is (a felhasználó neved automatikusan az email címed lesz). Két fizetési opció közül választhatsz, az egyik a bankkártyás, a másik az átutalásos számlakiegyenlítés. Az oldalon biztonságos fizetést biztosítunk. Dönts belátásod szerint.

Online tréning lépései
rendeles visszaigazolas

4. Lépés

Két darab e-mailt küldünk neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre. Az egyik a visszaigazoló e-mail a kifizetésről és a számládról, a másik pedig egy tájékoztató a további lépésekről.

Ezek a lépések tartalmazni fogják az órák lefoglalásának menetét, a becsatlakozás módját, az előkészületeket és a szükséges technikai feltételeket.

4. Lépés

Két darab e-mailt küldünk neked a regisztrációnál megadott e-mail címedre. Az egyik a visszaigazoló e-mail a kifizetésről és a számládról, a másik pedig egy tájékoztató a további lépésekről.

Ezek a lépések tartalmazni fogják az órák lefoglalásának menetét, a becsatlakozás módját, az előkészületeket és a szükséges technikai feltételeket.

Online tréning lépései
rendeles visszaigazolas

5. Lépés

Az utóbbi e-mailben lesz belinkelve a kliensinterjú, amely az állapotod felmérésére szolgál. Kérlek ezt még az első órád előtt töltsd ki és küld el a lenduljritmusba@gmail.com-ra. Nagyon fontosnak tartom, hogy az edzettek ne ugorjanak fejest egy olyan medencébe, aminek nem ellenőriztük a vízszintjét.

6. Lépés

Az utolsó lépés egy kis bemelegítés lesz. Ugyanis megajándékozlak egy videóval, ahol bemutatom neked az alap gyakorlatok helyes kivitelezését.

Ez azért nagyon hasznos, mert sokkal felkészültebben tudsz jönni az órákra, a mozdulatok már nem lesznek teljesen idegenek és a sérülésveszélyt is csökkented.

Készen állsz? Akkor irány az első online edzésre!

Csatlakozz az órához

Spaits Rita HIIT trainer

Foglald le az első órádat

Ha szeretnéd kippróbálni az edzést, akkor a FOGLALJ MOST oldalon belül tudsz egy alkalomra jelentkezni. Ha bérletet vásároltál, akkor nincs semmi dolgod. Mi foglaljuk be neked az óráidat. 

Érkezz időben

A foglalás sikerességéről kapsz egy értesítést, amiben minden fontos információt megtalálsz, köztük a ZOOM elérési linkjét. Kérlek, edzés előtt 10-15 perccel legyél kész a becsatlakozásra.

Spaits Rita HIIT trainer

Gyere felkészülve

Az edzésen viselj megfelelő sportruházatot. A polifomot terítsd le egy viszonylag tágasabb helyre. Helyezd el a laptopot úgy, hogy jól láss engem és én is téged. Készíts be magad mellé egy palack vizet és törölközőt.

Have fun!

Próbálj nyitott gondolkodással és pozitív hozzáállással neki indulni az órának. Készülj fel a kihívásra, és érezd jól magad!

Gyakori kérdések az órával és a részvétellel kapcsolatban

Mikor vannak az edzések?

Jelenleg hétfőn és szerdán 19:00 és pénteken 8:35 órás kezdéssel. Minden alkalom 60 - 70 perces. A foglalórendszerben nyomon tudod követni, hányan foglaltak az órára.

Milyen jellegűek az edzések?

Az edzéseken funkcionális szemléletű intervall típusú edzésmódszert használok. A METCONHIIT VIIT és TABATA edzésmódszerek keveréke adja a RITMUS tréninget.Ezek az edzések szabadtestsúlyos gyakorlatokra épülnek. Nagy hangsúlyt fektetek a bemelegítésre és levezetésre. Az óra intenzív részében előre összeállított specifikus gyakorlatsorokat rövid pihenőidővel váltogatunk. A cél maximumra vinni az energiafelhasználást és fokozni az anyagcserét edzés alatt és után egyaránt. 

Az EDZÉSMÓD menüpont alatt többet megtudhatsz.

A csoportok szét vannak választva szintekre?

A csoportok vegyesek, szinttől és teljesítménytől függetlenek. Miért? Mert az órákon maximum csak 21 fő vehet részt, ezért külön csapatokra tudlak bontani benneteket.

Be kellene szereznem bármilyen eszközt az órákra?

Eszközökre nincs szükségünk. Többnyire saját testsúlyos gyakorlatokat végzünk. Természetesen, ha valaki nehezíteni akar, használhat kiegészítőt az ajánlot instrukciókkal, amiket tőlem kap.

Hol tartod az órákat?

Zoom-on tartjuk az órákat, mivel egy nagyon stabil és bevált eszköz. Könnyen elérhető bárki számára és a használata is nagyon egyszerű.

Meddig tart az óra?

Az edzések egy órásak. Összesen 20 percet szánunk a bemelegítésre és a levezetésre, mivel nagy hangsúly van ezeken. Az intenzív szakasz 40 perc.

Milyen technikai feltételei vannak a részvételnek?

Egyetlen egy eszközre van szükséged az online edzésekhez, egy laptop-ra, tabletre vagy bármilyen más eszközre, amelyről követni tudod az edzéseket. Hogy mit választasz, rád van bízva. Természetesen, minél nagyobb kijelzővel rendelkező eszközről tudsz nézni, annál többet látsz belőlem és a gyakorlatból.
Kell még egy viszonylag stabil internet-, wifi kapcsolat.

Hogyan tudom összekapcsolni a laptopot a tv-vel?

Egy HDMI-kábel segítségével könnyedén összekötheted a laptopot a TV-vel. A kábel megfelelő végét csatlakoztasd először a laptopoddal, majd keresd meg a TV HDMI-kimenetelét és helyezd bele a kábel másik végét. Automatikusan létrejön a kapcsolat.

Hogyan tudom ellenőrízni, hogy elég stabil az internetkapcsolat.

A legtöbb internetszolgáltató honlapján van lehetőség lemérni az internet sebességét, ahol kiértékelést is kapunk róla (vodafone, digi, telecom stb.). A google keresőn keresztül találhatsz több szélessávú internet sebességmérő oldalt is.
https://www.speedmeter.hu/
http://www.szelessavindex.hu

Használhatok Bluetooth fülhallgatót?

Igen, mindaddig, amíg a Bluetooth eszköz kompatibilis az általad használt számítógéppel vagy mobileszközzel.

Feltétlenül szükséges webkamera ahhoz, hogy csatlakozzak a Zoom-hoz?

Noha nem szükséges webkamera ahhoz, hogy csatlakozz a Zoom órákhoz, viszont ebben az esetben nem tudsz videót mutatni magadról és ezt a legnagyobb hibának tartom. Nem tudlak korrigálni és instrukciókat adni, pedig ez az egyik fő előnye ezeknek az óráknak és részben ebben rejlik a titok a fejlődésedhez.

Feltétlenül bérletet kell vásárolnom ahhoz, hogy résztvegyek egy órán?

Természetesen nem. Foglalhatsz helyet egy egyszeri alkalomra is. Ezt ezen a linken meg is teheted.

Noha hosszútávon egyértelműen megéri bérletet (edzésprogramot) vásárolnod, mert kedvezőbb feltételek mellett edzhetsz és számos előnnyel is jár. Ezekről tájékozódhatsz a TAGSÁG oldalon. 

Lesz, aki segít nekem technikai kérdésben?

Igen. Éppen ezért fontos, hogy minimum 10 perccel mindenki csatlakozzon be az órára, hogy ha valakinél technikai hiba lép fel, megoldjuk még kezdés előtt.